nieuws

Personalia – Synchroon nieuwe naam Hopman Interheem en Johan Matser

Geen categorie

Johan Matser Projectontwikkeling en Hopman Interheem Groep gaan vanaf juni 2008 verder onder de naam Synchroon.

Op 7 januari jl. hebben de twee ontwikkelaars uit Gouda en Hilversum hun krachten gebundeld. De statutaire directie bestaat uit voorzitter Willem Meuwese, thans algemeen directeur Hopman Interheem Groep en Bart van Breukelen, thans directeur Johan Matser Projectonwikkeling. Carel de Reus, thans voorzitter van de directie Johan Matser Projectontwikkeling zal in het laatste jaar voor zijn pensionering het bedrijf in de markt positioneren en conceptueel ondersteunen. De nieuwe centrale organisatie wil zich met het volledige personeelsbestand medio 2008 vestigen in Utrecht of omgeving. 

Hopman Interheem en Johan Matser Projectontwikkeling zijn beide 100% dochteronderneming van TBI Holdings b.v.. Synchroon is actief in alle facetten van de vastgoedontwikkeling en begeeft zich met name op de deelmarkten woningbouw, winkels en kantoren. Stedelijke herstructurering is een belangrijk aandachtsgebied. 

Synchroon zal zich in juni 2008 volledig presenteren op de Provada (Professionele Vastgoeddagen). Tot die tijd blijven de oude afzonderlijke namen in de markt gehandhaafd.

www.johanmaster.nl
www.hopman-interheem.nl

Reageer op dit artikel