nieuws

Personalia – Gouden Krokus 2008 naar Anne-Marie Rakhorst

Geen categorie

Ondernemer Anne-Marie Rakhorst heeft afgelopen zaterdag 29 maart de Gouden Krokus ontvangen. Deze jaarlijkse prijs wordt door Wolter en Dros uitgereikt aan personen die zich inzetten voor vernieuwing in de bouw- en installatiebranche. Rakhorst viel de eer te beurt vanwege haar enorme inzet voor duurzame innovatie in de bouw. Bovendien kweekt zij op onnavolgbare wijze bewustzijn voor het belang van duurzaam ondernemen en ontwikkelen.

Personalia – Gouden Krokus 2008 naar Anne-Marie Rakhorst

Anne-Marie Rakhorst is oprichter en directeur-eigenaar van Search, een internationaal opererend ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut. In 2000 is zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar. Eind 2007 verscheen haar boek ‘Duurzaam ontwikkelen… een wereldkans’ met als voornaamste boodschap: economie en ecologie gaan prima samen.

Rakhorst bevindt zich in goed gezelschap. Vorig jaar is De Gouden Krokus uitgereikt aan Paul Roelofsen voor zijn baanbrekende onderzoek naar de relatie tussen het binnenmilieu, de fysieke werkomgeving en de prestaties van mensen. Hennes de Ridder ontving de prijs in 2006 vanwege zijn bijzondere bijdrage aan nieuwe vormen van aanbesteden in de bouw.

www.wolterendros.nl

Reageer op dit artikel