nieuws

Oplevering – Achmea-kantoor in Zwolle officieel geopend

Geen categorie

Achmea heeft haar nieuwe kantoorgebouw in Zwolle, langs de A28 officieel geopend.

Oplevering – Achmea-kantoor in Zwolle officieel geopend

Het gebouw, zowel exterieur als interieur, is een ontwerp van LKSVDD Architecten (Kick Leijh). In het nieuwe onderkomen zijn ruim elfhonderd medewerkers werkzaam, merendeels bij de divisie Zorg. 

Leijh Kappelhoff Seckel van den Dobbelsteen maakten een gebouw waarin de kleurschakering en de speciale gevel het uiterlijk bepalen. Elf verschillende kleuren blauw zijn in het ontwerp verwerkt. Het kleurverloop is gebaseerd op de verschillende etages. De getrapte naar voren hellende 30 meter hoge gevel is onderdeel van een ronding in het pand en loopt over in het vlakke deel. 

De gebruikerswensen, zoals duurzaamheid, innovatie en het welzijn van de medewerkers zijn verwerkt in het interieur. Medewerkers en bezoekers komen op allerlei plekken in aanraking met het thema ‘zorg’. Zo kunnen zij zelf een ‘health check’ uitvoeren en zorgen spreuken in het trappenhuis ook daar voor een aangename sfeer.

www.lksvdd.nl

Reageer op dit artikel