nieuws

Nieuwe materialen voor aangename ruimteakoestiek

Geen categorie

Heradesign heeft zijn huidige productaanbod uitgebreid met akoestische oplossingen voor plafonds en wanden die aan strenge vormgevingseisen voldoen. Deze akoestische oplossingen zorgen dat de nagalmtijd in grote open ruimtes wordt gereduceerd. De decorplaten uit deze Executive-productlijn zijn verkrijgbaar met uiteenlopende toplagen en vormen een aanvulling op de bestaande Trend-productlijn.

Nieuwe materialen voor aangename ruimteakoestiek

Met de nieuwe productlijn, de Executive-productlijn, maakt Heradesign de overstap naar het topkwaliteitsegment. De drie-laagsdecorplaten uit de nieuwe productlijn bestaan uit een houtwolkern met brandklasse A2 en hebben aan beide zijden een afwerklaag. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten hout, kleuren en kwaliteiten, zoals echt houtfineer en hoogwaardig laminaat. Dankzij de fijne perforatie beschikken deze producten over goede akoestische eigenschappen. De producten met houtwolkern en echt houtfineer zijn puur natuur en vrij van gevaarlijke stoffen. 

www.heraklith.nl 

Reageer op dit artikel