nieuws

Moderne versie van de buizenstoel

Geen categorie

De collectie van Design On Stock is uitgebreid met de Spunk, een nieuw ontwerp van Roderick Vos. Hij baseerde zijn ontwerp op de buisframe stoelen uit de jaren vijftig en wilde deze oude techniek en modellen vertalen naar deze tijd.

Moderne versie van de buizenstoel

Bijzonder aan de Spunk is dat het lijkt of de zitting en de rugleuning tussen het frame zweven. De fraai gedetailleerde zitting en het rugdeel worden als het ware door de verchroomde buisconstructie zwevend gedragen. 

Voor de Spunk is een speciale uit aluminium vervaardigde armlegger ontwikkeld, die in een high tech gepolijste zilverkleurige variant verkrijgbaar is en ook met een zwarte ‘soft touch’-coating. De Spunk is uit te voeren in stof en leer. 

www.designonstock.com 

Reageer op dit artikel