nieuws

Eerste paal ‘ShowOffice A2’ Breukelen

Geen categorie

Op het bedrijventerrein Breukelerwaard, nabij de rijksweg A2 realiseert Rijn en Vecht Ontwikkeling het kantoor ‘ShowOffice A2’. Donderdag 13 maart heeft Burgemeester G. Mik de eerste paal is geslagen. Architectuurstudio Arc2 is verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw dat bestaat uit twaalf individuele ruimtes variërend van 148 tot 410 vierkante meter. De ruimtes kunnen worden ingezet als kantoor en showroom.

Eerste paal ‘ShowOffice A2’ Breukelen

De entree aan de voorzijde van het gebouw is uitgevoerd in glas. Hierachter bevindt zich een groot atrium met de centrale receptie, het trappenhuis en de liften naar de verdiepingen en het souterrain. Alle ruimtes zijn voorzien van individuele airconditioning, centrale verwarming, eigen meterkast, sanitair en pantry. Omdat het beschikbaar vloeroppervlak van ShowOffice A2 gesplitst is in appartementsrechten, zijn de ruimtes in eigendom te verwerven. De indeling en de inrichting kunnen geheel worden afgestemd op de individuele wensen van de toekomstige eigenaren. Rijn en Vecht Ontwikkeling koos bewust voor een architectonisch hoogstaand ontwerp, zo kan worden geprofiteerd van de waardestijging van het onroerend goed. 

www.rijnenvecht.nl

Reageer op dit artikel