nieuws

Vloeren krijgen kleur

Geen categorie

Forbo Flooring Systems presenteert de vernieuwde projecttapijtcollectie Twinkle. Met twaalf verrassende kleuren en onderscheidende dessins is deze collectie bedoeld voor ruimtes die een aantrekkelijke en comfortabele uitstraling nodig hebben.

Vloeren krijgen kleur

Twinkle is een ‘moquette’-tapijt van hoogwaardige polyamidegarens in kleuren als rood, grasgroen en aquablauw. Bevatten de kleuren voorheen accenten in meerdere tinten, nu bestaan de accenten uit één tint. 

De combinatiemogelijkheden met Twinkle zijn groot, vooral omdat ze ook als tapijttegel van 50 bij 50 centimeter verkrijgbaar is. De tegel, verkrijgbaar in dezelfde kleuren als het tapijt, is voorzien van een stevige pvc-ondergrond. De tegel maakt het mogelijk kleurverloop of een patroon op de vloer te realiseren. 

Daarnaast zijn zowel tapijt als tegel ‘inspired by Marmoleum’, zodat ze zich goed laten combineren met de bekende Forbo-collecties Marmoleum en Artoleum. Zo zijn nóg meer verrassende combinaties van kleuren en soorten vloerbedekking mogelijk. 

De Twinkle-collectie is volledig kleurecht, bestand tegen rollend (kantoor)meubilair en kan ook op trappen worden toegepast. De tapijtrol is 4 meter breed, de tapijttegel meet 50 bij 50 centimeter en is per 16 stuks verpakt. 

www.forbo-flooring.nl

 

Reageer op dit artikel