nieuws

Klaar voor de toekomst

Geen categorie

In 2010 verandert de Europese regelgeving ten aanzien van verven. Nelf Lakfabrieken introduceert nu al een serie 2010-bestendige verven: de Xtreme-lijn. De lijn omvat nu twee producten: Nelfalite Xtreme Grondlak en Nelfalite Xtreme Gloss, maar wordt in de loop van dit jaar en 2009 verder uitgebreid.

Nelfalite Xtreme Gloss is een superieur verwerkbare aflak en daardoor geschikt voor al het buitenschilderwerk. Door het lage oplosmiddelgehalte is de verf klaar voor de aanpassing van de regelgeving. 

NelfaPré Xtreme Grondlak is een soepel te verwerken grondlak met een goede vloeiing. De elasticiteit van NelfaPré Xtreme Grondlak is zo ingesteld dat deze de werking van de ondergrond volgt. In combinatie met de aflak Nelfalite Xtreme Gloss vormt dit een duurzaam elastisch systeem, waarop een garantietermijn van 8 jaar of meer mogelijk is. 

De grondlak is alleen verkrijgbaar in wit. Nelfalite Xtreme Gloss is verkrijgbaar in de alle kleuren via het Nelf Colour Impression Kleurmengsysteem. 

www.nelf.nl

Reageer op dit artikel