nieuws

Techniek – Luxalbond – Composiet plaatmateriaal

Geen categorie

Het composiet plaatmateriaal Luxalbond is een sandwichplaat opgebouwd uit enkelvoudige metalen bekledingsplaten met een kern van polyethyleen.

Techniek – Luxalbond – Composiet plaatmateriaal

Voor de bekledingsplaten kan worden gekozen uit aluminium, koper, Inox of zink, met elke gewenste oppervlaktebehandeling. King Facade biedt tevens mogelijkheden met ponsen, perforatie en explosievormen. Deze collectie heet Luxalbond Design.

De sandwichpanelen worden door de King Facade Group geproduceerd onder geconditioneerde omstandigheden. Luxalbond is verkrijgbaar in diktes van 4 en 6 mm. De maximale afmetingen hangen af van het gekozen metaal.

De King-Facade Group introduceert de platen op de Bouwbeurs.

www.kingfacade.nl

Reageer op dit artikel