nieuws

Project-Architectenbureau McDowell wint competitie

Geen categorie

Architectenbureau McDowell + Benedetti heeft de competitie voor het masterplan van de vroegere JCB locatie in Staffordshire, UK, gewonnen. Hiermee hebben ze Glen Howells Architects verslagen. Zes bureau’s waren in eerste instantie uitgenodigd door de RIBA om een voorstel voor de herontwikkeling van het gebied in te dienen. In juni was deze lijst toegebracht naar twee bureaus.

Project-Architectenbureau McDowell wint competitie

De verplaatsing van de zware producten industrie naar een groter en beter bereikbare locatie, naast het JBC World Parts Centre, heeft het mogelijk gemaakt om het stadscentrum van Uttoxeter te herontwikkelen. Het plan behelst 257 woningen, een nieuw park en 9200 vierkante meter commerciële ruimte. 

Reageer op dit artikel