nieuws

Oprichters Urban Affairs uit elkaar

Geen categorie

Met ingang van 1 januari beëindigen Marco Vermeulen en Theo Hauben van Urban Affairs hun samenwerking en gaan ze met twee zelfstandige bureaus verder.

Oprichters Urban Affairs uit elkaar

Met de verbouwing en inrichting van het voormalige Van der Schoot pand in Eindhoven tot een kapper in 1997 begon de samenwerking tussen beide studiegenoten die resulteerde in de oprichting van Urban Affairs in Rotterdam. De portfolio van het bureau bestaat uit interieurs, kleinschalige bouwprojecten, diverse ontwerpstudies naar mobiliteit en identiteit, nieuwe typologieën op het gebied van waterberging en stedebouwkundige ontwerpen voor werk- en woonlandschappen. Momenteel is het bureau bezig met een masterplan voor een omvangrijk C2C werklandschap in Venlo. 

In tegenstelling tot de samenwerking tussen Vermeulen en Hauben blijft de naam Urban Affairs bestaan. Hoe deze wordt gebruikt, vermelden Vermeulen en Hauben nog niet.

www.urbanaffairs.nl

Reageer op dit artikel