nieuws

Oplevering-Futuristische lounge voor Schiphol

Geen categorie

Afgelopen week is de Privium ClubLounge op Schiphol officieel geopend. Deze dienst is in 2001 bedacht als een zogenaamd ‘serviceprogramma’ voor frequente reizigers.

Oplevering-Futuristische lounge voor Schiphol

Schiphol wil mensen die vaak vliegen meer snelheid en comfort aanbieden. Lidmaatschap van Privium houdt in dat je sneller de grens kunt passeren dankzij een irisscan, vooraan kunt parkeren in de parkeergarages en op het langparkeerterrein en als Business Class kan inchecken. Dit privilegepakket is nu verder uitgebreid met de opening van de Privium ClubLounge, die zich tussen vertrekhallen 1 en 2 bevindt.

M+R interieurarchitecten wonnen de internationaal uitgeschreven prijsvraag voor de vormgeving van deze ruimte. Een glazen deur in de vorm van een iris geeft toegang tot 600 vierkante meter met comfortabele vaste en flexibele werkplekken en zit- en relaxzones met open haard en leestafel. Dankzij enorme organisch gevormde volumes en kleurrijk meubilair met vloeiende lijnen, geplaatst in een verder witte ruimte, ontstaat een superdeluxe lounge met een ietwat futuristische, maar warme en ontspannen sfeer. 

www.mplusr.nl 

Reageer op dit artikel