nieuws

Interieur – Bijzondere boekenkast

Geen categorie

Op basis van de kasten die hij in bibliotheken zag, ontwierp Nitzan Cohen voor het Zwitserse designmerk Nanoo by Faserplast een set planken. De onderkant en de rug vormen een module waarmee een boekenkast kan worden samengesteld.

Interieur – Bijzondere boekenkast

Het kleinste onderdeel functioneert zelf al als plank, door een licht verhoogde onderkant en de alternerende, halve wanden aan beide kanten, die ervoor zorgen dat boeken meteen al in hun optimale positie in de schappen liggen. De twee verschillende onderdelen, vervaardigd van een gepoedercoate plaat staal van 2 mm, kunnen zonder gereedschap worden geassembleerd. De boekenkast kan oneindig worden uitgebreid en in groot formaat als ruimteverdeler dienen. 

www.faserplast.ch

Reageer op dit artikel