nieuws

Personalia – Nieuwe ontwikkelingen bij archivolt architecten

Geen categorie

Twee nieuwe directieleden zijn deze maand aan de slag gegaan bij archivolt architecten in Diemen: ir. Hans Bilsen en ir. Philip Breedveld. Samen met ir. Martin van Dort vormen zij de directie. Ir. Frits Toben is teruggetreden als directielid, maar blijft vooralsnog op projectbasis betrokken bij het bureau.

Bouwkundig ingenieur Hans Bilsen heeft zich na zijn afstuderen in 1988 aan de TU Delft gericht op de architectuur van de infrastructuur. Philip Breedveld, in 1993 afgestudeerd aan de TU Delft, is werkzaam als architect met projecten in de woningbouw en de utiliteitsbouw.  

Een tweede ontwikkeling is dat de integratie van Architectenbureau M. van Haaren aan het einde van dit jaar zal zijn afgerond. Vanaf 1 januari 2009 vallen alle projecten in portefeuille onder één bureau: archivolt architecten. De taak van projectleider wordt overgenomen door Philip Breedveld. Marloes van Haaren heeft haar steun toegezegd als adviseur.

www.archivolt-bna.nl

Reageer op dit artikel