nieuws

Nominatie voor Zwarts & Jansma Architecten

Geen categorie

Zwarts en Jansma Architecten is genomineerd voor de Leisure and Sport Totaal Award. Deze nieuwe prijs is een initiatief van Ahoy Rotterdam in samenwerking met uitgevers LMCG en NRIT Media en wordt elk jaar uitgereikt.

Nominatie voor Zwarts & Jansma Architecten

Dit jaar staat de prijs in het teken van duurzaamheid. De jury beoordeelt de ingezonden projecten op hun bijdrage aan het milieu, kostenbesparende effecten, haalbaarheid, innovatief karakter en toepasbaarheid.

Zwarts en Jansma Architecten is vooral bekend van de ontwerpen voor publieke gebouwen en mobiliteit. Zo maakte zij het ontwerp voor de uitbreiding van het Feijenoord Stadion in Rotterdam, het DSB Stadion in Alkmaar en de RTA Headquarters in Dubai.

www.zwarts.jansma.nl

Reageer op dit artikel