nieuws

Macaber meubilair

Geen categorie

Edward Mitterrand en Stéphanie Cramer tonen in hun galerie in Genève een nieuwe installatie van Studio Job.

Macaber meubilair

De zeven werken die onder de naam Industry tentoongesteld worden, zijn een kast, een kamerscherm, een dressoir, een tafel en een sokkel, allen vervaardigd van zwart gelakt tulpenhout en ingelegd met de bekende macabere Job-patronen in wit esdoornfineer. De meubels worden bevolkt door helicopters, geweren, kogels, gereedschap, bommen, tanks, spermatozoïden, skeletten en allerlei dieren. De nieuwe bronzen sculpturen zijn uitgevoerd in de ‘Rock’-stijl die de ontwerpers al sinds 2002 toepassen.

studio job-3.jpg

Industry is vanaf vandaag tot en met 10 januari 2009  te zien in galerie Mitterand + Cramer in het Zwitserse Genève. 

www.mitterrand-cramer.com

Reageer op dit artikel