nieuws

Interieur – Onzichtbare schakelaars

Geen categorie

De serie Mysterious van Niko bestaat uit schakelaars die niet op, maar in wanden zijn te plaatsen. Om de schakelaars onzichtbaar te maken, zijn ze aan te passen aan alle soorten wandafwerkingen: er kan overheen worden geschilderd en behang of houtfineer over worden aangebracht.

Interieur – Onzichtbare schakelaars

De schakelaars zijn zelfs in mdf keukenkasten of meubilair, marmer, Corian, graniet en natuursteen aan te brengen. De serie Mysterious bestaat uit drukknoppen voor één tot vier lichtpunten, stopcontacten en aansluitingen voor bijvoorbeeld televisie, telefoon en huisnetwerken. Om er niet te lang naar te hoeven zoeken, manifesteert de Mysterious zich met een warmwitte lichtcirkel, afkomstig van een led-lampje in de schakelaar. Niko levert ook wandcontactdozen die in de wanden verdwijnen, multimedia-plugs en bewegwijzeringsverlichting. Aan de basis hiervan ligt geavanceerde en gebruiksvriendelijke inbouw- en led-technologie.

www.niko.be

Reageer op dit artikel