nieuws

Interieur – Milieuvriendelijk en flexibel in gebruik

Geen categorie

Wolvilt, dat met natuurlijke stoffen is gekleurd, en van gebruikte PET-flessen gemaakt grijs ecovilt, is het basismateriaal voor ontwerpster Saskia Adriaenssens. Voor het merk Buzzispace, onderdeel van Tecnospace, ontwerpt zij milieuvriendelijke interieurproducten.

Interieur – Milieuvriendelijk en flexibel in gebruik

Zo is de BuzziZone een vrijstaand scherm met een frame van biologisch afbreekbaar plaatmateriaal. De bekleding met ecovilt zorgt voor een goede akoestiek en maakt het geschikt als ruimteverdeler in een werkomgeving. 
De Buzzilight bestaat uit een langgerekt stuk ecovilt, dat met lichte druk in elkaar is te duwen tot een ovale lampenkap. Bijzonder is dat het vilt aan de binnenkant een andere kleur heeft dan aan de buitenkant. Zowel als een staande als hang-armatuur verkrijgbaar is.

www.buzzispace.com

Reageer op dit artikel