nieuws

Interieur – Duurzaamheid op de vloer

Geen categorie

Touch is een innovatief vloerbedekkingmateriaal van natuurlijke en vernieuwbare grondstoffen, geïntroduceerd door Forbo Flooring. Het ontwerp van Touch is geïnspireerd door de plezierig aanvoelende materialen die tegenwoordig hun opgang maken in het interieurontwerp.

Interieur – Duurzaamheid op de vloer

De collectie bestaat uit twee verschillende varianten: Duet en Solo. Touch Duet heeft een opvallende reliëfstructuur, waardoor de vloer vanuit iedere hoek een andere uitstraling heeft en zowel glanzend als mat lijkt. Het oppervlak lijkt een toevallige structuur te hebben en is leverbaar in twaalf kleuren. 

Touch Solo heeft een monochroom mat, licht gestructureerd oppervlak met een warme en natuurlijke uitstraling. De zes warme kleuren zijn gebaseerd op de combinatiemogelijkheden met Touch Duet.

De bijzondere eigenschappen van de vloeren combineren de hygiënische en natuurlijke voordelen van linoleum, plus het comfort en de tactiele kenmerken van kurk. Dit levert een veerkrachtige vloer op die sterk en duurzaam is. 

www.forbo-flooring.com 

 

Reageer op dit artikel