nieuws

Interieur – Chaos en harmonie verenigd

Geen categorie

Voor de nieuwe modulaire bureaucollectie van Bulo diende een kei als inspiratiebron, ofwel ‘het chaotisch-harmonieuze beeld van een keienstrand’.

Interieur – Chaos en harmonie verenigd

De werkeilanden zijn dankzij hun organische vorm flexibel inzetbaar: één, twee of zeven ‘keien’ passen op vele manieren bij elkaar en zijn gemakkelijk te hergroeperen. Akoestische en aan elkaar te koppelen wandelementen vormen een afscheiding tussen de individuele werkplekken. Deze textiele wanden zijn licht, verplaatsbaar, hebben een prikbordfunctie en zijn verkrijgbaar in poederdoos-roze en zwart. 

Centraal in Kei staat eenvoud, zowel in vormgeving als in toepassing. Er is dus één bovenbladvorm en één kleurstelling: wit met zwart. Opvallend is de vilten opbergruimte in het blad, die dient als kabelgeleiding. De witte porseleinen schaal die de pod afdekt is geschikt om telefoons, sleutels en pennen in op te bergen. De vergadertafel uit de serie heeft een organisch vormgegeven voet en is eveneens aan andere tafels te koppelen. Een kleine sta- annex bijzettafel completeert de collectie. Goed om te weten: het gebruikte mdf draagt een FSC-certificaat. 

www.bulo.be

Reageer op dit artikel