nieuws

Project – De Eilanden in Nieuw Craeyenburch

Geen categorie

In Nootdorp wordt gewerkt aan het project De Eilanden in Nieuw Craeyenburch.. Het project omvat 45 eilandvilla’s, 60 huurappartementen en 48 zorgwoningen.

Project – De Eilanden in Nieuw Craeyenburch

Nieuw Craeyenburch ligt aan de rand van het landelijke gebied van de Gemeente Nootdorp. AM Vastgoed ontwikkelt hier in verschillende fases grondgebonden woningen en appartementen. Aan de rand van het park worden vijf eilanden aangelegd. Op elk eiland verrijzen in twee of drie verschillende types acht tot elf particuliere vrijstaande villa’s aan het water. De Eilanden wordt in twee fases gerealiseerd. De eerste fase betreft de bouw van 29 villa’s, verdeeld over drie eilanden: Texel, Vlieland en Terschelling. Het landschapsontwerp is afkomstig van Lodewijk Baljon. 

De appartementen worden ondergebracht in drie urban villa’s, een ontwerp van het Haagse Atelier PNO. die noordelijk op de kop van het project komen. De ‘Hoge Huizen’ tellen elk zes verdiepingen en bieden per huis 14 drie- en vierkamerappartementen in grootte variërend van 90 tot 200 vierkante meter. De ‘dwarse’ ligging van de Hoge Huizen zorgt vanuit de appartementen voor een wijds uitzicht op het achterliggende park en het omliggende gebied. Onder de Hoge Huizen ligt één langgerekte parkeergarage. De entree van de garage ligt aan het meest oostelijk gelegen Huis. Om ook de Hoge Huizen aan het park te koppelen, strekt het park zich helemaal uit tot over de parkeergarage.

www.nieuwcraeyenburch.nl
http://urbanvillas.nieuwcraeyenburch.nl

Reageer op dit artikel