nieuws

Productora mag hoofdkwartier CAF bouwen

Geen categorie

Productora uit Mexico is de winnaar van een internationale architectuurcompetitie voor het nieuw hoofdkwartier van de CAF, Corporación Andina de Fomento, Mexico.

Productora mag hoofdkwartier CAF bouwen

De keuze van de jury uit inzendingen van 52 uitgenodigde bureaus viel op dit project vanwege de duurzaamheid, de architectonische kwaliteit en de integratie van een openbare ruimte die ten goede komt aan de gemeenschap.  

De tweede prijs ging naar Andrade Morettin Arquitectos Asociados Ltda. uit Brazilië, de derde prijs ging naar het Spaanse QVE-arquitectos.

Productora is een architectuurstudio uit Mexico City, bestaande uit architecten met verschillende nationaliteiten: Abel Perles, Agentinie, Carlos Bedoya, Mexico, Victor Jaime, Mexcio en Wonne Ickx uitBelgie. Het winnende voorstel is ontwikkeld in samenwerking met Lucio Muniain, eveneens uit Mexico City. 

http://www.caf.com/view/index.asp?ms=17&pageMs=39581&new_id=50957

Reageer op dit artikel