nieuws

Podium Architectuurkalender 2009

Geen categorie

Het Podium voor Architectuur brengt op 13 oktober de Architectuurkalender 2009 uit. De publicatie toont de mooiste beelden in de openbare ruimte of landschap in Haarlemmermeer, de twaalf finalisten van de recent uitgereikte Architectuurprijs. De kalender kost 15,00 euro en is op verschillende plaatsen in Haarlemmermeer te koop.

De Beeldentuin van Karel Gomes bij de Joannes de Doper Kerk in Hoofddorp – winnaar van de Architectuurprijs 2008 – is in de kalender opgenomen. Naast de andere finalisten zijn de skatebaan op het Raadhuisplein, ontworpen door het bureau Carve (tweede plaats) en ‘Schip’ van Johan Rumpt bij het Kunstfort Vijfhuizen (derde plaats) te bewonderen. Ook staan de verjaardagen van belangrijke architecten uit de 20ste eeuw vermeld. De foto’s in de kalender zijn gemaakt door Ben Reerink.

De Podium Architectuurkalender 2009 “beelden in de openbare ruimte” is te koop bij de volgende verkooppunten: Pier K, Waddenweg 5, Hoofddorp; Pier K, Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep; Boekhandel Stevens, Nieuweweg 63, Hoofddorp; Galerie de Meerse, Johan Enschedelaan 1, Hoofddorp; Historisch Museum Haarlemmermeer, Kruisweg 1403, Hoofddorp

Voor meer informatie, ga naar www.podiumarchitectuur.nl

Reageer op dit artikel