nieuws

Personalia – Voorzitterswijziging VLB

Geen categorie

Rob van der Wijk draagt het voorzitterschap van de VLB (Vereniging Leveranciers van Betonreparatie- en beschermingsproducten) over aan Mark van den Boogaard.

Mark van den Boogaard is negen jaar werkzaam binnen Maxit Nederland BV als Hoofd Verkoop. Met een bouwkundige achtergrond en een totale ervaring van 16 jaar binnen de bouw en betonindustrie wil hij een verdere impuls geven aan de activiteiten van de branchevereniging.

De Vereniging Leveranciers van Betonreparatie- en beschermingsproducten heeft tot doel het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de leden en de bevordering van de kwaliteit van de producteigenschappen en toepassing van reparatie-, beschermings- en onderhoudsproducten in de Bouw. Onlangs is de VLB aangesloten bij NeMO (Nederlandse Mortel Organisatie) die op haar beurt weer is toegetreden tot de NVTB   (Nederlands Verbond Toelevering Bouw).

www.vlb-branche.nl

Reageer op dit artikel