nieuws

Interieur – Toonbeeld van bescheidenheid

Geen categorie

Nieuw bij het Spaanse kantoormeubelenmerk Dynamobel zijn de werk- en vergadertafelserie Neo en de conferentie- en vergaderstoelencollectie Nova.

Interieur – Toonbeeld van bescheidenheid

Neo is voor Dynamobel ontworpen door Luis Peiró. De meubels zijn bescheiden en subtiel vormgegeven en hebben daardoor een krachtige en moderne uitstraling. De onderkant van het blad en de binnenzijde van de poot zijn vervaardigd van geanodiseerd aluminium, het blad is uit te voeren in houtfineer of laminaat.  

Nova, een ontwerp van Mario Ruiz, is een stoel met strakke lijnen. Hierin toont Ruiz opnieuw zijn voorliefde voor minimalisme en eenvoud. Het beeld van de stoel wordt bepaald door de combinatie van een harde schaal en een gestoffeerd frame. De schalen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar: geanodiseerd aluminium, in vier lakkleuren of in vier verschillende houtfineren. De stoel met zijwangen tot op de vloer kan worden uitgevoerd met glijders of wielen. De stoel op de kolomvoet is ook leverbaar met een kantelmechaniek in combinatie met een zogenoemd ‘memoryreturn’: de stoel draait dan altijd terug naar de uitgangspositie.

www.dynamobel.com
www.dingsdesign.nl

Reageer op dit artikel