nieuws

Interieur – Meubel stimuleert de communicatie

Geen categorie

Dat informele en ongeplande kennisuitwisseling tussen collega’s de motor vormt voor innovaties, blijkt uit talrijke wetenschappelijke onderzoeken. Daarmee krijgen kantines, lunch- en bijeenkomstruimtes een nieuwe betekenis.

Interieur – Meubel stimuleert de communicatie

Kantoormeubelenfabrikant Sedus ontwikkelde voor deze ruimtes de collectie Meet chair & table.

De serie bestaat uit vijf onderdelen, waaronder twee soorten stoelen en drie soorten tafels. De vierpoots-stoel is een comfortabel, achtvoudig stapelbaar zitmeubel met een filigraan, verchroomd frame en een robuuste en tegelijk flexibele zittingschaal. De schaal bestaat uit een stuk en is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar: wit, zwart, antraciet, rood en groen. Dekjes van vilt bieden extra zitcomfort en een verscheidenheid aan kleuren. 

De draaistoel, bedoeld voor adviesgesprekken, besprekingen, conferenties of voor tijdelijk individueel werken, is in tegenstelling tot de vierpoter in hoogte verstelbaar. Dankzij een robuust en handzaam bedieningselement kan de zithoogte individueel worden ingesteld. Het voetkruis van kunststof spuitgietwerk met vijf poten is leverbaar in antraciet of zwart. 

De nieuwe tafels zijn in drie varianten verkrijgbaar: de vijfvoudig stapelbare bistrotafel is in hoogte verstelbaar en het vierkante tafelblad van HPL is gemakkelijk te reinigen. Ondanks zijn tere uiterlijk is de bistrotafel stabiel. Bij de niet-stapelbare uitvoering is het tafelblad naar keuze rond of vierkant te leveren. Het frame heeft een voetkruis van aluminium.

De statafel heeft een filigrane en lichte uitstraling. De drie doorlopende, gebogen poten zijn door een knoop verbonden. Door het neerklappen van het tafelblad kunnen meerdere statafels zo worden neergezet dat ze weinig ruimte innemen.  

www.sedus.de

Reageer op dit artikel