nieuws

Interieur – Jan des Bouvrie ontwerpt vingerscan

Geen categorie

EasySecure en Jan des Bouvrie sloegen de handen ineen bij het ontwerpen van een nieuwe vingerscanner als aanvulling op de serie IdentySoft.

Interieur – Jan des Bouvrie ontwerpt vingerscan

IdentySoft wil niet alleen functionaliteit, maar ook design toevoegen aan de door hen geboden biometrie-oplossingen. De scanner kenmerkt zich door het strakke karakter en past in vrijwel alle wandcontactdozen. Het ontwerp heeft de maat van een lichtschakelaar en is dus gemakkelijk te integreren en te monteren. 

Het uitgebreide assortiment van IdentySoft, een productcollectie voor toegangs-, aanwezigheid- en tijdsregistratie op basis van biometrie (zoals iris- of vingerafdrukscams), heeft er aan deze scanner een fraai familielid bij.

www.easysecure.nl

Reageer op dit artikel