nieuws

5 en 6 november 2008: Architecten Vakdagen

Geen categorie

Op 5 en 6 november aanstaande vindt in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam de tweede editie plaats van de Architecten Vakdagen, hét netwerkplatform voor (interieur)architecten met conferentie en expositie.

Topconferentie ‘Sustainable Architecture Forum 2008’
Tijdens de Architecten Vakdagen wordt tevens de tweedaagse topconferentie “Sustainable Architecture Forum 2008”georganiseerd. Prominente sprekers komen aan het woord, zoals minister Jacqueline Cramer van VROM, William McDonough en Prof.dr.Ir Anke van Hal en Anne-Marie Rakhorst. Het programma staat volledig in het teken van duurzaamheid en cradle to cradle. 

Het volledige conferentieprogramma met overzicht van alle sprekers vindt u op www.architectenvakdagen.nl. Kosten voor deelname aan het Sustainable Architecture Forum 2008 bedragen € 595,00 exclusief BTW per persoon voor beide dagen. Deze prijs is inclusief koffie, thee, lunch en borrel. Ook het diner op 5 november is in de prijs inbegrepen. 

Momenteel hebben ruim honderd geïnteresseerden van topniveau zich aangemeld voor het bijwonen van de topconferentie. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Garandeer uw plaats en schrijf u nú in via de website www.architectenvakdagen.nl

Expositie
De Architecten Vakdagen bestaat naast de topconferentie ‘Sustainable Architecture Forum’ ook uit een expositie. Op deze expositie worden nieuwe materialen, producten, diensten en toepassingen getoond en wordt speciale aandacht geschonken aan duurzame producten. 

Bezoek aan de expositie is tevens inbegrepen in het dagprogramma van de conferentie. Indien u alleen de expositie wenst te bezoeken kunt u zich via www.architectenvakdagen.nl gratis aanmelden voor een persoonlijke Expositie VIP uitnodiging.

Gratis voor alle expositiebezoekers: Pre-Conferentie
Speciaal voor expositiebezoekers wordt elke beursdag geopend door middel van een verrassende en gratis Pre-Conferentie. Deze interessante presentatie gaat in op het thema duurzaamheid en cradle to cradle in de gebouwde omgeving. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus kom tijdig!

Presentatie: Kevin Burke, William McDonough & Partners
                  William McDonough (via videoconferencing)

Aanvang:    10.00 uur

Reageer op dit artikel