nieuws

Dynamiek op de wand

Geen categorie

Monar, Suva en Albert zijn drie nieuwe dessins in vinyl wandbekleding van Vescom, die allemaal verkrijgbaar zijn in achttien kleuren en toe te voegen zijn aan Binder 01. Samen met Binder 02 bestaat de wandbekledingcollectie van Vescom zo uit 33 dessins. Deze grote verscheidenheid aan beeld en structuur kunnen interieurarchitectuur ondersteunen, versterken of accentueren.

Dynamiek op de wand

Monar bestaat uit kleine, figuratieve elementen uit de wereld van natuur en techniek die samen een totaalbeeld vormen, waardoor de wandbekleding toch rust uitstraalt. De Suva, een klassieker binnen de Vescom-collectie, verschijnt in achttien nieuwe en hedendaagse kleuren. Het fijne, bijna textiele rastermotief van Albert is een ideale achtergrond in vele ruimtes, vanwege zijn terughoudende en bescheiden karakter. 

Net als alle andere vinyl wandbekleding van Vescom zijn ook deze soorten lichtecht, brandveilig, kras- en stootvast, IMO gecertificeerd, efficiënt en naadloos te verwerken en eenvoudig te reinigen. 

www.vescom.com 

Reageer op dit artikel