nieuws

De jongste spruit

Geen categorie

Binnen het aanbod tegelpannen is de jongste nieuwkomer de ‘Domaniale’. Vanaf heden wordt deze pan door Monier op de markt gebracht.

De jongste spruit

De duurzame keramische tegelpan is beschikbaar in drie kleurvarianten: rood gevlamd, oker en bruin. In de loop van 2008 komen er nog rood engobe en double black bij. Monier biedt op dit product, net zoals bij de ‘Plate de Pays’, de reeds bestaande tegelpan, 30 jaar productgarantie en 15 jaar systeemgarantie. De Domaniale onderscheidt zich van zijn broertje door een stevigere – en dus zwaardere – body, voor extra bescherming tegen de weerselementen. De pan is 270 x 170 mm. Per vierkante meter zijn er tussen 59 à 65 nodig met een gewicht van 65 à 72 kg/m2. 

Tegelpannen zijn klein, vlak en geven het dak een egale structuur. Naast een grote wind- en waterdichtheid, garanderen de Monier-tegelpannen kleurvastheid en een authentiek karakter voor elke bouwstijl, bij nieuwbouw of renovatie. Monier tegelpannen worden uitsluitend met natuurlijke grondstoffen, een mengeling van nauwkeurig geselecteerde kleisoorten,vervaardigd.

www.monier.com

Reageer op dit artikel