nieuws

Verstedelijking van de Schelde

Geen categorie

Stichting Het Zeeuwse Gezicht/BNA/CBK Zeeland organiseert op 17 september een debat over de verstedelijking van de oevers van de Schelde.

Na Vlissingen, Terneuzen en Antwerpen trekt de stedelijke opmars nu ook richting Perkpolder, Breskens en Cadzand. Rondom de Westerschelde zijn op dit moment zes initiatieven voor uitgebreide woningbouw aan de orde. Een daarvan is de ontwikkeling van het voormalige veerplein Perkpolder. Mariet Schoenmakers, directeur AM Concepts, spreekt over de reconstructie van Vlissingen en de ontwikkeling van nieuwe woonnatuur in de veerhaven van Perkpolder. Stad Antwerpen gaat in op de verstedelijking van Schelde-oevers en als laatste gaat Arcas architecten uitgebreid in op New Urbanism in Cadzand-Bad.

‘Het rode blauw de verstedelijking van de Scheldeoevers, 17 september, 14-17.30 uur, Burgerzaal Stadhuis Terneuzen. Meer informatie over het debat via: http://www.cbkzeeland.nl/index.cfm?art_id=282

Reageer op dit artikel