nieuws

Interieur – Creëer je eigen kapstok

Geen categorie

Tree Hooked is meer dan een kapstok: het ontwerp van het Nederlandse duo Jan Habraken enAlissia Melka-Teichroew oogt als een kunstwerk, als takken die woekeren tegen een muur.

Interieur – Creëer je eigen kapstok

Het idee voor de vorm deden ze op tijdens een reis door Europa: “Ergens op een muur zagen we een bloemenpatroon waardoor we geïnspireerd raakten.” Tree Hooked heeft de vorm van een gestileerde tak. De toegevoegde waarde schuilt volgens Habraken in de mogelijkheid om verschillende exemplaren te koppelen. Door die herhaling ontstaat een fraai beeld op de muur en kan de gebruiker zijn eigen kapstok creëeren. De Tree Hooked wordt geproduceerd en gedistribueerd door kantoormeubelenfabrikant Van Esch.

www.van-esch.com

Reageer op dit artikel