nieuws

Personalia – René Grotendorst directeur projectbureau Zuidelijke IJoever

Geen categorie

Met ingang van 1 september wordt René Grotendorst de nieuwe projectdirecteur van projectbureau Zuidelijke IJoever in Amsterdam. Hiermee volgt hij interim directeur Erna Hollander op, die deze functie het afgelopen jaar vervulde.

Projectbureau Zuidelijke IJoever ontwikkelt de Amsterdamse stadsuitbreiding aan weerszijden van het Centraal Station. Het behelst de deelgebieden Westerdokseiland, Westelijk Stationseiland, Stationseiland, Oosterdokseiland en de Oostelijke Handelskade.

Als alles volgens plan verloopt, is dit nieuwe deel van Amsterdam zal in 2014 helemaal voltooid.

Grotendorst is sinds 2004 directeur projectdirecteur van projectbureau Noordwaarts. Dit bureau ontwikkelt in opdracht van stadsdeel Amsterdam-Noord en de centrale stad de projecten aan de Noordelijke IJoever en Centrum Amsterdam-Noord. Grotendorst blijft deze functie naast zijn nieuwe werkzaamheden voortzetten. 

Reageer op dit artikel