nieuws

Interieur – Vierkant verlicht

Geen categorie

Samen met ontwerper Kai Lüchow ontwikkelde verlichtingsfabrikant Trilux het nieuwe vierkante armatuur Deca. “Ik heb me voorgenomen om in alles wat ik doe de ‘toekomst’ vast te leggen”, verklaart ontwerper Kai Lüchow. Zijn ontwerp werd in 2007 bekroond met de Red Dot Award.

Interieur – Vierkant verlicht

Zowel in- als uitgeschakeld geeft het designarmatuur een bijzonder accent aan elk interieur. Door middel van diverse accessoires, zoals verschillende elegante zilvergrijze profielframes of hoogwaardige decorstroken, is ieder Deca armatuur te voorzien van een geheel eigen uitstraling.

Een catalogus van Deca, met gedetailleerde informatie over de accessoires van het systeem, is te downloaden via de website van Trilux.  

www.trilux.nl

Reageer op dit artikel