nieuws

Techniek – Dunner isoleren met maximale isolatiewaarde

Geen categorie

Tegenwoordig worden, om de natuur te beschermen, steeds strengere eisen gesteld aan de isolatie van woningen. Unidek speelt hierop in met de introductie van Polydek Plus, dunne spouwisolatie met een hoge isolatiewaarde: een dikte van slechts 102 mm zorgt voor een RC-waarde van 3,5 m2 K/W.

Techniek – Dunner isoleren met maximale isolatiewaarde

De spouwisolatie is donker van kleur waardoor het isolatiemateriaal geen stralingswarmte afgeeft. Polydek Plus is net zoals zijn witte variant licht, schoon en volledig te recyclen. De elementen zijn gemakkelijk te verwerken, ongevoelig voor vocht en sluiten naadloos op elkaar aan. De donkere kleur voorkomt ‘sneeuwblindheid’ bij de verwerkers van het isolatiemateriaal. 

www.unidek.nl

Reageer op dit artikel