nieuws

Interieur – Ulf Moritz by Vorwerk belooft design en luxe

Geen categorie

Zijn creativiteit kent geen grenzen en zijn werk behoort tot het beste wat Europees textielontwerp te bieden heeft: Ulf Moritz ontwerpt gordijnen, tapijten, meubelbekleding en andere stoffen waarin unieke kleuren, de mooiste materialen en verbazingwekkende structuren zijn gecombineerd.

Interieur – Ulf Moritz by Vorwerk belooft design en luxe

Nu presenteert Moritz bij Vorwerk Teppichwerke uit Duitsland zijn eerste grote vloerbedekkingscollectie: Ulf Moritz by Vorwerk. Op basis van 10 exclusieve stoffen is de collectie opgedeeld in 6 kleurencombinaties. Elk van de zes combinaties bevatten op hun beurt 12 spannende vormgevingsmogelijkheden, die naar keuze op maat of als coupon verkrijgbaar zijn. Daarbij zet Moritz in op materialen als wol- en wolmix-producten, die hij transformeert tot modieuze, elegante en bijzonder aantrekkelijke vloerbedekking. 

De kleuren varieren van camel, wit tot chocoladebruin, van paars en rood tot kobaltgroen, tot zachte kleuren als honinggeel en antraciet. Alle tapijten zijn geschikt voor grote en kleine ruimtes (kamerbreed), maar kunnen ook stijlvol worden verwerkt tot losse karpetten. De collectie laat zich goed combineren met houten- en/of (natuur)stenen vloeren.

De keuze uit festonneermaterialen is groot: leer, linnen, vilt en zelfs een dierenvacht is mogelijk. 

Voor Vorwerk betekent de presentatie van de collectie Ulf Moritz by Vorwerk een eerste stap naar het topsegment van de textiele vloerbedekking. 

De collectie is vanaf de herfst 2007 in Europa verkrijgbaar bij exclusieve woninginrichters.

www.vorwerk-teppich.de

Reageer op dit artikel