nieuws

Interieur – Designklassieker in stalen jasje

Geen categorie

Van de kenmerkende witte kunststof lamp Norm 03 is door de fabrikant Normann Copenhagen een stalen versie gemaakt.

Interieur – Designklassieker in stalen jasje

Het origineel is ontworpen door Britt Kornum in 2003 toen zij studeerde aan de Academie voor Bouwkunst in Kopenhagen. De opbouw van een bloem was haar inspiratiebron voor het ontwerp dat bestaat uit stroken wit kunststof die de gebruiker zelf vouwt en aan elkaar bevestigd. Het eindresultaat is een organische, moderne lamp, die een zacht licht verspreidt. In de nieuwe stalen versie is de verspreiding van het licht geintensiveerd en wordt het licht duizendmaal gereflecteerd in de stalen strips. De Norm 03 van staal wordt geleverd met een stoffen kabel en een spaarlamp van 20 Watt. 

Reageer op dit artikel