nieuws

BUVA Dorpelafdekkend ProfielSysteem

Geen categorie

Liggende delen van houten gevelkozijnen worden bij wisselende weersomstandigheden vaak zwaar op de proef gesteld. De DPS-serie uit het BUVA dorpelafdekkend profielsysteem biedt volgens de fabrikant hiervoor een oplossing.

BUVA Dorpelafdekkend ProfielSysteem

De DSP-serie bestaat uit een aluminium dorpelafdekkend profiel in combinatie met een aluminium beglazingsprofiel of een aluminium aanslagprofiel. De profielenreeks heeft het KOMO-certificaat, nummer 40052, gekregen. 

In de serie zijn vier profielen beschikbaar: het DPS700-dorpelafdekkend profiel. Deze variant vormt een beschermend en ventilerend afdeksysteem voor houten kozijnen. 

De DPS 300-buitenbeglazingsprofielen vervullen een dubbele functie, dorpel afdekken en beglazen. 

Met zowel het DPS200R-binnenbeglazingsprofiel en de DPS 600R-aanslagprofielen is het mogelijk dorpelafdekkende profielen toe te passen. Beide profielen hebben een hieldichting waardoor het profiel kitloos in de sponning is te plaatsen. 

De DPS serie is gemaakt van 6060T6 aluminium, dat sterk, goed aanlasbaar en corrosiebestendig is. Alle profielen zijn leverbaar als naturel geanodiseerd of gepoedercoat in een RAL kleur. 

www.buva.nl

Reageer op dit artikel