nieuws

Techniek – Verlichte entree

Geen categorie

EMCO introduceert een inbouwraam voor entreematten dat is voorzien van ledverlichting. Het systeem heet LUMINA en kan worden gecombineerd met de verschillende profielmatsystemen van het bedrijf.

Techniek – Verlichte entree

De combinatie van licht, kleur en materialen geeft de entreemat een nieuwe dimensie. De profielen zijn naturel geanodiseerd en zijn bovendien geschikt voor opliggende toepassing. Aan de bovenzijde zijn in het profiel om de 55,6 mm witte led’s met een levensduur van ca. 100.000 uur geïntegreerd. Door het grote temperatuurbereik van – 40 tot + 85 ºC en de hoogwaardige waterdichte en stootvaste constructie, kunnen de profielen zowel binnen als buiten worden toegepast. Een bijkomend voordeel is dat zowel bij normaal gebruik als in situaties dat de led’s op de noodverlichting zijn aangesloten, het systeem de veiligheid vergroot.

www.emco-benelux.com

Reageer op dit artikel