nieuws

Interieur – Vorm je eigen wereld

Geen categorie

Met vijf nieuwe ontwerpen bestormt COR dit voorjaar de interieurmarkt. Op de meubelbeurzen in Keulen en in Milaan pakte het Duitse meubelmerk groot uit met stands waarin huiskamers in het klein waren nagebouwd. Zo zagen de bezoekers dat zij met de nieuwe meubelen hun wereld naar eigen inzicht kunnen vormgeven.

Interieur – Vorm je eigen wereld

De collectie Cosma is ontworpen door Thomas Muller en Jorg Wulff en is gericht op metamorfose. Het bankstel en de divan zijn strak en helder van vorm en vormen daardoor ideale basiselementen voor de inrichting van een woonkamer. Ze kunnen los van elkaar staan en zijn dan volwaardige karakters, samen vullen ze elkaar aan tot een comfortabel lig- en ziteiland. 

COR-2.jpg

Van ontwerpstudio jehs + laub is de collectie Cuvert. De vorm van deze zitmeubelen is gebaseerd op een envelop. Trapeziumvormige oppervlakken vormen samen een volume dat dankzij het onzichtbare onderstel lijkt te zweven in de ruimte. De geometrische, strakke basisvormen bieden een onverwachts knusse en comfortabele zit. De Cuvert-groep bestaat uit een fauteuil, een footstool en banken in drie afmetingen, die kunnen worden bekleed met een combinatie van leer en stof. Met de bijpassend ontworpen gekleurde kunststof salontafels en vilten vloerkleden met wollen applicaties, biedt COR de gebruiker de mogelijkheid de woonkamer in een sfeer aan te kleden. 

www.cor.de 

Reageer op dit artikel