nieuws

Beste lezer,

Geen categorie

Deze week verschijnt de nieuwsbrief van het vaktijdschrift de Architect voor de eerste maal in een nieuwe vorm en opzet. In de opstap naar een nieuwe website hebben wij zowel de huidige website als de nieuwsbrief aangepast met een meer eigentijdse vormgeving.

Een andere verandering betreft de verschijningsfrequentie. Vanaf vandaag ontvangt u de nieuwsbrief twee maal per week, op maandag en op donderdag. 

Wat niet is veranderd is de inhoud. De redactie wil u, zoals vanouds, door middel van deze nieuwsbrief op de hoogte houden van het laatste nieuws op het gebied van architectuur, stedebouw, techniek en interieur. 

Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook terecht op de website en in het tijdschrift.

Harm Tilman
Hoofdredacteur de Architect
h.tilman@sdu.nl 

Reageer op dit artikel