nieuws

Grontmij versterkt zich in Oost-Nederland

Geen categorie

Grontmij heeft een overeenkomst gesloten met de aandeelhouders van het Zwolse bouwadviseursbureau Stoel Partners Holding over de volledige overname van de aandelen per 1 januari 2008.

Met de overname versterkt Grontmij haar positie als lokale dienstverlener in Oost-Nederland in de marktsector Bouw, met name op het gebied van advies voor gebouwconstructies, bouwkunde en bouwmanagement. 

Stoel Partners (30 medewerkers) verzorgde onder meer de bouwconstructie-adviezen voor de nieuwe vestiging van Achemea in Zwolle en in Leeuwarden en is onder andere betrokken bij de nieuwbouw van de kunstijsbaan in Enschede, het Pantein Ziekenhuis in Boxmeer en het Fries Museum in Leeuwarden. 

Grontmij en Stoel Partners werken op dit moment aan diverse projecten, waaronder een appartementengebouw in Harderwijk en een kantoortoren in Zwolle. 

www.grontmij.nl

Reageer op dit artikel