nieuws

Afbouwplaat voor vloeren, wanden en plafonds

Geen categorie

Eternit introduceert een nieuwe vezelcementplaat, genaamd Hydropanel. Deze is ideaal voor de afbouw van alle soorten vloeren, wanden en plafonds.

Hydropanel onderscheidt zich van andere oplossingen, doordat het een vezelcementgebonden plaat is. Het paneel is waterbestendig, dampopen en ademend. Behalve waterbestendig is de plaat ook schokbestendig, geluidsisolerend en brandwerend. Dit voorkomt vervorming, scheuren of barsten en afbrokkeling. De plaat heeft ook geen problemen met vocht, bacteriën of schimmels. De plaats is niet ontvlambaar en draagt sterk bij tot een isolatie van zowel lucht- als contactgeluiden. Het wordt standaard geleverd in een groot aantal afmetingen. De plaat heeft afgeschuinde kanten.

www.hydropanel.nl

Reageer op dit artikel