nieuws

Jotun Steelmaster brandvertragende coatings­

Geen categorie

Norway Coatings introduceert de vernieuwde lijn Jotun Steelmaster brandvertragende coatings.

Jotun Steelmaster brandvertragende coatings­

Steelmaster 60WB is een geheel nieuw ontwikkelde, watergedragen, brandvertragende coating die staalconstructies tot 60 minuten beschermd tegen vuurbelasting. Deze opschuimende coating is speciaal ontwikkeld voor interne C1-omstandigheden. Het product is halogeenvrij en nagenoeg reukloos. Daarmee is het speciaal geschikt voor verwerking op locatie. 

Steelmaster 60/120 is een oplosmiddelhoudende “dunne film” brandvertragende coating die staalconstructies tot 120 minuten beschermt tegen vuurbelasting. Het product is geschikt voor interne en externe omstandigheden en kan zowel in de werkplaats/spuiterij als op locatie worden aangebracht.

De Steelmaster Primerlijn bestaat uit diverse 1K en 2K primers, die getest zijn op compatibiliteit met de basislagen om een zo optimaal op elkaar afgestemd systeem aan te kunnen bieden. 

Voor de afwerking worden er binnen de Steelmaster lijn zowel oplosmiddelhoudende en watergedragen afwerklagen aangeboden.  

www.steelmaster.nl

Reageer op dit artikel