nieuws

Directie uitbreiding bij KOW

Geen categorie

KOW heeft haar directieteam versterkt met ir. Anjelica Cicilia (1977) en ir. René Marey (1969). Zij voegen zich bij de bestaande directie: Hans Kuiper, Aad Wubben, Huub de Graaff en Arend Hilhorst.

Cicillia is sinds twee jaar werkzaam bij KOW als projectcoördinator en verantwoordelijk voor de acquisitie. Hiervoor was zij gedurende vijf jaar stedebouwkundig projectmanager bij 3D BluePrint Technologies in Amsterdam. Marey is sinds een jaar terug bij KOW en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en concepten, daarvoor was hij architect bij MVRDV, KOW en mede-eigenaar van Beelding architectuur/stedenbouw. 

Dit jaar viert KOW haar 10-jarig bestaan. Het architectenbureau heeft vijf vestigingen, in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Shanghai en Istanbul. 

www.kow.nl

Reageer op dit artikel