nieuws

Klimaatcomfort met sfeer

Geen categorie

Clima Engineering, specialist in verwarmingstechniek, heeft met de ClimaBox al jaren een toestel op de markt dat op elk gebied probleemloos kan wedijveren met alle bestaande oplossingen. Dit supercompacte inbouwtoestel kan verwarmen, koelen én ventileren. De jongste innovatie is de met ledverlichting uitgeruste ‘ClimaBright’. Hierdoor combineert het klimaatregeling met de gewenste verlichting.

Klimaatcomfort met sfeer

Als verwarming kunnen de Climabox en de ClimaBright gemakkelijk worden aangesloten op elke klassieke verwarmingsinstallatie. Met een inbouwdiepte van 8,5 tot 13 cm kan hij eenvoudig in de vloer, onder de trap, in muren, in kasten worden geïnstalleerd. Even eenvoudig kunnen twee belangrijke bijkomende opties, namelijk koelen en ventileren, worden geïnstalleerd. Een ijswatermachine die koud water produceert, levert via een driewegkraan en de warmtewisselaar in de ClimaBright de gewenste koeling. 

De vormgeving en het lage toerental van de ventilatoren maken de ClimaBright praktisch onhoorbaar, terwijl enkel het rooster zichtbaar is. De vier verschillende types leveren tussen de 800 en 3200 Watt verwarmingvermogen, en tussen de 320 en 1280 Watt koelingvermogen. Deze prestaties volstaan ruimschoots om elk vertrek van het gewenste klimaat te voorzien. De materialen van de ClimaBright zijn voor 100% recycleerbaar en verbruikt het tot 25% minder energie.

www.climabox.com

Reageer op dit artikel