nieuws

Project – Wonen in een driehoek

Geen categorie

Op een steenworp afstand van het centrum van Rosmalen, temidden van de Brabantse Meierij verrijzen twintig woningen ontworpen door FARO architecten. Wethouder Snijders van de gemeente Den Bosch heeft onlangs de officiële start verricht door het storten van beton voor de eerste muur.

Project – Wonen in een driehoek

Nieuwbouwproject ‘De Driehoek’ dankt haar naam aan de wijze waarop het totale complex is vormgegeven. De woningen en appartementen zijn opgenomen in twee bouwblokken die haaks op elkaar staan en zo een hoek van negentig graden vormen. Het riviertje dat grenst aan de gezamenlijke binnentuin vormt de derde poot van de driehoek. De twintig woningen zijn verdeeld over drie types, waarvan er twee over een eigen tuin beschikken, die uitkomt op de gezamenlijke buitenruimte. 

Fortis Vastgoed Ontwikkeling hoopt de woningen, die worden gebouwd door Van Wijnen-Eindhoven, in het voorjaar van 2008 op te leveren.

www.faro-architecten.nl
www.dedriehoekrosmalen.nl

 

Reageer op dit artikel