nieuws

Personalia – TCN Property Projects vergroot Europees netwerk

Geen categorie

TCN heeft een meerderheidsbelang genomen in het Britse ontwikkelingsbedrijf Express Park Group. Door de fusie ontstaat in het Verenigd Koninkrijk ‘TCN Express Park’.

TCN krijgt door de fusie verdere toegang tot het Verenigd Koninkrijk, om ook daar haar vastgoedconcepten te introduceren. Voor de Express Park Group is TCN interessant vanwege de ervaring en het uitgebreide Europese netwerk.   Het nieuw gevormde bedrijf zal worden geleid door Richard Pearce, huidig directeur TCN UK, en Paul Knell, huidig directeur Express Park Group. Richard Pearce: “De ervaring en kennis van Express Park geven TCN de mogelijkheid om het Europese netwerk uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk. Dankzij onze onconventionele aanpak van vastgoedconcepten vormt de fusie met Express Park Group een spannende combinatie in een markt die in toenemende mate creativiteit vereist.” Paul Knell: “De fusie geeft ons toegang tot de creativiteit en de kennis van onconventionele concepten van TCN. Beide zijn nodig om ons bedrijf te laten groeien tot een van de belangrijkste Britse vastgoedondernemingen.”

Reageer op dit artikel