nieuws

Kees Christiaanse curator van Biënnale Rotterdam

Geen categorie

In de architectuurbiënnale van Rotterdam in 2009 staat opnieuw de verstedelijking centraal zal staan. Dit weidse onderwerp was ook aan de orde bij de editie van dit jaar, die in totaal 77.500 bezoekers trok, tegen 57.347 bezoekers twee jaar geleden.

Een toename die de organisatoren op het conto schrijven van het Rotterdamse architectuurjaar en de tentoonstelling over Le Corbusier in het NAi. Het bestuur onder voorzitterschap van Elco Brinkman heeft inmiddels Kees Christiaanse benoemd tot curator van de volgende biënnale-editie. Prof. ir. Kees Christiaanse (1953) was tot 1989 als partner betrokken bij OMA en richtte vervolgens het bureau KCAP (Rotterdam) op. De gemeente Rotterdam heeft toegezegd de biënnale in 2009 te zullen ondersteunen. 

Reageer op dit artikel