nieuws

Interieur – Kunstzinnig koel

Geen categorie

Dat airconditioners een lust voor het oog kunnen zijn, toont LG Electronics met de Artcool-airconditioners. De airco’s in deze serie zijn fraai vormgegeven en voorzien van een verwisselbaar impressionistisch meesterwerk van Van Gogh, Matisse of Klimt.

Interieur – Kunstzinnig koel

Gebruikers kunnen kiezen uit een aantal schilderijen en foto’s, of, als ze zelf artistiek zijn aangelegd, een eigen kunstwerk ontwerpen en dit in het frame plaatsen. De LG Artcool-serie is onlangs bekroond met de 2007 iF Design Award. 

Buiten een elegant uiterlijk beschikken de airconditioners ook over een innovatieve luchtverfrissingsfunctie door middel van een Neo Plasma-filter. Dit luchtreinigingsysteem filtert niet alleen kleine vuil- en geurdeeltjes, maar ook huismijt, pollen en haren uit de lucht. Het filter hoeft niet vaak te worden vervangen. Een eenvoudige schoonmaakbeurt met de stofzuiger zorgt ervoor dat het weer goed functioneert. De luchtverfrisser werkt stil en is zeer gebruiksvriendelijk: ze is onder andere uitgerust met een zelf schoonmaakfunctie en een standaard 24-uurs aan/uittimer. Een ander voordeel van de airconditioner is het extreem lage energieverbruik: de optionele inverter-technologie zorgt ervoor dat de airco’s een maximaal rendement behalen met minimaal stroomverbruik. 

www.artcoolshop.nl

Reageer op dit artikel